laden

  • Kruiden Specerijen

  • Dranken

  • Groenten en Fruit

  • Kant & Klaar

  • Ingrediënten

Levensmiddelen

Wij van Holland Trade & Connect hebben veel internationale samenwerkingen en relaties in de voedingsindustrie. Door een breed assortiment kunnen wij u als klant goed bedienen in de vraag en aanbod van levensmiddelen. We hebben meerdere sub sectoren die we als volgt hebben opgedeeld.

De Europese regelgeving betreft hygiëne stellen wij op nummer 1. De herkomst van veel van de bovengenoemde sub sectoren ( Kruiden Specerijen en Groente & Fruit ) komen vaak uit een niet Europees land. Daarom is het belangrijk om de producten goed te testen voordat het gebruikt word in het productieproces of aan de consument verkocht worden. Dit is een proces die wij allemaal regelen voordat het bij u als klant terecht komt.

De producten worden getest op alle microbiologische besmettingen en voedingswaarde. Voedingsmiddelen zijn het fundament van een goede voeding.

Mocht u vragen hebben betreft transport, prijs en begeleiding ( passend advies ) van één van deze producten bent u aan het juiste adres. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op met 1 van ons specialisten.

Nederland op koers in strijd tegen voedselverspilling

Nederlanders zijn thuis minder voedsel gaan verspillen. In 2019 verspilden Nederlanders 34,3 kilo eten per persoon; bijna 7 kilo minder dan in 2016. Ook is er minder drinken weggespoeld via de gootsteen en het toilet. Daarmee ligt Nederland op koers voor het behalen van het doel: een halvering van de voedselverspilling in 2030.

Lees meer

Efficiënte koeien zijn niet per se licht en fijn

Het onderzoek is uitgevoerd door de internationale onderzoeksgroep NutriRECS. De onderzoekers hebben onder andere gekeken naar het verband tussen rood vlees en bewerkt vlees eten en het risico op hart- en vaatziekten, kanker en diabetes. Hiervoor hebben zij de gegevens van tientallen studies op een rij gezet. De conclusie is dat het voor mensen die nu gemiddeld 3 tot 4 keer per week rood en bewerkt vlees eten niet nodig is om minder vlees te eten.

Lees meer

nl_NL